CV & profiilikuvat

Ammattilaisen erottaa valokuvasta

Kuvasarjamme viimeistelee vaikutelman oli kyseessä sitten työnhakukuvasta, nimityskuvasta, CV-kuvasta, käyntikorttikuvasta tai vaikkapa henkilökohtaisesta brändäämisestä LinkedIn, Facebook, Twitter tililläsi. Teams, Zoom ym. videoneuvottelut antavat myös ammattimaisen vaikutelman kun profiilikuvasi vastaa työkuvaasi.

Valokuvan merkitys sosiaalisessa mediassa

Evoluution muovaamat aivomme eivät nopeassa, alle vuosikymmenessä tapahtuneessa muutoksessa ole vielä sopeutuneet tekstipohjaiseen kommunikointiin. Osaamme paremmin tulkita kasvojen tunteita ja ilmeitä kuin kirjoitettua tekstiä. Tämä korostaa entisestään hyvän valokuvan merkitystä – laadukas profiilikuva on differointikeino työhakemuksissa. Se myös kertoo työhaastattelijalle motivaatiostasi työpaikkaan, olethan investoinut aikaa ja rahaa työhakemukseesi myös laadukkaan valokuvan osalta.

CV-kuva on johdonmukaisesti työelämän tarpeisiin (nimityskuva, profiilikuva, työhakemuksen kuva jne) rakennettu henkilökuva. Kun etsit yksilöllisempää toteutustapaa, tilaa meiltä muotokuvasarja. Muotokuvasarja on yksilöllisyyttä, ilmaisua, ajatus- ja arvomaailmaasi avaava kuvasarja, jossa toteutus räätälöidään henkilökohtaiseen käyttöösi.

Paketit ja hinnasto

Paketit ja hinnasto

CV & profiilikuvasarja 100 €

Valitsemasi tausta, valaisu ja rajaus sekä 3 valitsemaasi valokuvaa väri- ja mustavalkoversioina. Ammattikuvaajan ohjauksessa jokainen onnistuu; kuvauksiin sisältyy palautetauot ja arvioimme tuloksia välittömästi isolta screeniltä kuvausten aikana. Studioaikaa <45min (sisältäen ulkoasusi valmistelut, kuvauksen sekä kuvavalinnat). Kuvatiedostot vapain henkilökohtaisin käyttöoikeuksin JPEG 46mpix, täydellä kuvalaadulla.

Laajemmat muotokuvasarjat 150-250 €

Siinä missä CV- ja profiilikuvat antavat tekijälle kasvot, muotokuvasarjat syventävät luovalla ratkaisullaan avaten persoonaasi, osaamistasi tai esim. arvomaailmaasi. Muotokuvasarjoissa toteutamme CV-kuvasarjoihin verrattuna enemmän aikaa vaativia ratkaisuja sekä kuvasarjoja jotka kattavat laajemman kuvatarpeen. Kuvatiedostot vapain kaupallisin käyttöoikeuksin JPEG 46 mpix, täydellä kuvalaadulla.

Studion aukioloajat (arkisin 10-17 ja lauantaisin 12-18) ovat viitteelliset, kuvaamme mahdollisuuksiemme mukaan myös muina aikoina. Maksutavat: Debit/VISA/Electron/Eurocard ja American Express. Laskutettuna (14 pv netto) kuvauspalkkioon lisätään laskutuskustannukset 6.00 EUR sis. alv 24%

Valokuvaajat

Kaikki

Kaikki

Vilhelm Sjöström

Vilhelm Sjöström

Arttu Karvonen

Arttu Karvonen

CV & profiilikuvasarjaCV & profiilikuvasarja 2CV & profiilikuvasarja 5