CV & profiilikuvat

Ammattilaisen erottaa valokuvasta

Kuvasarjamme viimeistelee vaikutelman oli kyseessä sitten työnhakukuvasta, nimityskuvasta, CV-kuvasta, käyntikorttikuvasta tai vaikkapa henkilökohtaisesta brändäämisestä LinkedIn, Facebook, Twitter tililläsi. Teams, Zoom ym. videoneuvottelut antavat myös ammattimaisen vaikutelman kun profiilikuvasi vastaa työkuvaasi.

CV-kuva on työelämän tarpeisiin toteutettu henkilökuva (nimityskuva, profiilikuva, työhakemuksen kuva jne). Kun etsit yksilöllisempää toteutustapaa, tilaa meiltä muotokuvasarja. Muotokuvasarja on yksilöllisyyttä, ilmaisua, ajatus- ja arvomaailmaasi avaava kuvasarja, jossa toteutus käsikirjoitetaan sinulle.

Paketit ja hinnasto

Paketit ja hinnasto

CV & profiilikuvasarja 120 €

Valitsemasi tausta, valaisu ja rajaus sekä 3 valitsemaasi valokuvaa väri- ja mustavalkoversioina. Ammattikuvaajan ohjauksessa jokainen onnistuu; kuvauksiin sisältyy palautetauot ja arvioimme tuloksia välittömästi isolta screeniltä kuvausten aikana. Studioaikaa <45min (sisältäen ulkoasusi valmistelut, kuvauksen sekä kuvavalinnat). Kuvatiedostot vapain henkilökohtaisin käyttöoikeuksin JPEG 46mpix, täydellä kuvalaadulla.

Laajemmat muotokuvasarjat 150-250 €

Siinä missä CV- ja profiilikuvat antavat tekijälle kasvot, muotokuvasarjat syventävät luovalla ratkaisullaan avaten persoonaasi, osaamistasi tai esim. arvomaailmaasi. Muotokuvasarjoissa toteutamme CV-kuvasarjoihin verrattuna enemmän aikaa vaativia ratkaisuja sekä kuvasarjoja jotka kattavat laajemman kuvatarpeen. Kuvatiedostot vapain kaupallisin käyttöoikeuksin JPEG 46 mpix, täydellä kuvalaadulla.

Studion aukioloajat (arkisin 10-17 ja lauantaisin 12-18) ovat viitteelliset, kuvaamme mahdollisuuksiemme mukaan myös muina aikoina. Maksutavat: Debit/VISA/Electron/Eurocard ja American Express. Laskutettuna (14 pv netto) kuvauspalkkioon lisätään laskutuskustannukset 10.00 EUR sis. alv 24%

Valokuvaajat

Kaikki

Kaikki

Vilhelm Sjöström

Vilhelm Sjöström

Arttu Karvonen

Arttu Karvonen

CV & profiilikuvasarjaCV & profiilikuvasarja 2CV & profiilikuvasarja 5