Muotokuvat

Muotokuvasarjan toteutus antaa tilaa yksilöllisyydelle, ilmaisulle sekä ajatus- ja arvomaailmallesi. Käsikirjoitamme tarpeisiisi kuvasarjan, jonka suunnittelu-, kuvaus- ja kuvankäsittelyaika mahdollistaa erottuvan lopputuloksen.

Paketit ja hinnasto

Paketit ja hinnasto

Muotokuvasarjat alkaen 200 EUR (studiolla, yksi valokuva) ja 270 EUR (miljöössä, yksi valokuva). Kuvasarjat ovat yksilöllisesti toteutettavia eikä niille ole paketti-hinnoittelua tai kuvausajan rajoituksia – annamme toteutustavalle hinnan toimeksiantoa vastaan.

Hyvä muotokuvan toimeksianto (eli brief) sisältää esim. seuraavaa tietoa:

– Yksinkertainen on kaunista. Suurin osa ideoista lähtee yhdestä sanasta versoamaan. Se voi olla tunnetila, miljöö tai aikakausi johon haluat siirtää itsesi muotokuvassa.

– Missä käytät valokuvaasi, eli missä se julkaistaan/esitetään? Oletko saavuttanut merkkipaalun jonka haluat ikuistaa, vai haluatko että työsi tai osaamisesi erottuu valtavirrasta?

– Mikä on sinulle tärkeää, mitä haluat kuvalla viestiä? Haetko konkreettista asiayhteyttä kontekstiin kiinnittämällä vai vaimeampaa, jopa piilotettua merkitystä kuvaan?

– Mikä on tunnetila, jonka haluat että kuva katsojassaan saa aikaan? Valaisu on cinemaattisen tehokas väline luoda kuvaan tunnelmaa, mutta niin on myös asiayhteys ja kuvauspaikka, ilme ja ilmaisu sekä kuvaustapa.

Valokuvaaja

Vilhelm Sjöström

Vilhelm Sjöström


Calendar 2013-2014

Muotokuvasarjat 13


Muotokuvasarjat 3


Muotokuvasarjat 6


Muotokuvasarjat 9


Muotokuvasarjat 012


Muotokuvasarjat 1


Muotokuvasarjat 4


Muotokuvasarjat 7


Muotokuvasarjat 10


Muotokuvasarjat 14


Muotokuvasarjat 2


Muotokuvasarjat 5


Muotokuvasarjat 8


Muotokuvasarjat 11