CV & profiilikuvat

Ammattilaisen erottaa valokuvasta

Kuvasarjamme viimeistelee vaikutelman oli kyseessä sitten työnhakukuvasta, nimityskuvasta, CV-kuvasta, käyntikorttikuvasta tai vaikkapa henkilökohtaisesta brändäämisestä LinkedIn, Facebook, Twitter tililläsi.

Valokuvan merkitys sosiaalisessa mediassa

Evoluution muovaamat aivomme eivät nopeassa, alle vuosikymmenessä tapahtuneessa muutoksessa ole vielä sopeutuneet tekstipohjaiseen kommunikointiin. Osaamme paremmin tulkita kasvojen tunteita ja ilmeitä kuin kirjoitettua tekstiä. Tämä korostaa entisestään hyvän valokuvan merkitystä – laadukas profiilikuva on differointikeino työhakemuksissa. Se myös kertoo työhaastattelijalle motivaatiostasi työpaikkaan, olethan investoinut aikaa ja rahaa työhakemukseesi myös laadukkaan valokuvan osalta.

CV-kuva on johdonmukaisesti työelämän tarpeisiin (nimityskuva, profiilikuva, työhakemuksen kuva jne) rakennettu henkilökuva, jonka tehtävä on kuvittaa työhakemusta tai LinkedIN-profiiliasi. Kun etsit yksilöllisempää valokuvaa, tilaa meiltä muotokuvasarja. Muotokuvasarja on yksilöllisyyttä, ilmaisua, ajatus- ja arvomaailmaasi avaava kuva, jonka käsikirjoitus, toteutustapa, kuvaus- ja kuvankäsittelyaika on CV-kuvasarjaa laajempi.

Paketit ja hinnasto

Paketit ja hinnasto

CV & profiilikuvasarja 100 €

Valitsemasi tausta, valaisu, rajaus sekä 3-5 valitsemaasi valokuvaa väri- ja mustavalkoversioina. Ammattikuvaajan ohjauksessa jokainen onnistuu; kuvauksiin sisältyy palautetauot ja arvioimme tuloksia välittömästi isolta screeniltä kuvausten aikana. Studioaikaa 45min (sisältäen ulkoasusi valmistelut, kuvauksen sekä kuvavalinnat). Kuvatiedostot vapain henkilökohtaisin käyttöoikeuksin JPEG 46mpix, täydellä kuvalaadulla.

Laajemmat muotokuvasarjat 120-250 €

Siinä missä CV- ja profiilikuvat antavat tekijälle kasvot, muotokuvasarjat syventävät luovalla ratkaisullaan avaten persoonaasi, osaamistasi tai esim. arvomaailmaasi. Muotokuvasarjoissa toteutamme CV-kuvasarjoihin verrattuna enemmän aikaa vaativia ratkaisuja jotta saat yksilöllisesti räätälöidyn lopputuloksen. Kuvatiedostot vapain kaupallisin käyttöoikeuksin JPEG 46 mpix, täydellä kuvalaadulla.

Studion aukioloajat (arkisin 10-17 ja lauantaisin 12-18) ovat viitteelliset, kuvaamme mahdollisuuksiemme mukaan myös muina aikoina. Maksutavat: Debit/VISA/Electron/EuroCard/MasterCard. Laskutettuna (14 pv netto) kuvauspalkkioon lisätään laskutuskulut 6.00 EUR sis. alv 24%

Valokuvaajat

Kaikki

Kaikki

Vilhelm Sjöström

Vilhelm Sjöström

Arttu Karvonen

Arttu KarvonenCV & profiilikuvasarja 1CV & profiilikuvasarja 4


CV & profiilikuvasarja 7CV & profiilikuvasarja 10


CV & profiilikuvasarja 13CV & profiilikuvasarja 16


CV & profiilikuvasarja 19


CV & profiilikuvasarja 22


CV & profiilikuvasarja 25


CV & profiilikuvasarja 28


CV & profiilikuvasarja 31


CV & profiilikuvasarja 34


CV & profiilikuvasarja 37


CV & profiilikuvasarja 40CV & profiilikuvasarja 2CV & profiilikuvasarja 5


CV & profiilikuvasarja 8


CV & profiilikuvasarja 11


CV & profiilikuvasarja 14CV & profiilikuvasarja 17


CV & profiilikuvasarja 20


CV & profiilikuvasarja 23


CV & profiilikuvasarja 26


CV & profiilikuvasarja 29


CV & profiilikuvasarja 32


CV & profiilikuvasarja 35


CV & profiilikuvasarja 38


CV & profiilikuvasarja 3


CV & profiilikuvasarja 6


CV & profiilikuvasarja 9


CV & profiilikuvasarja 12CV & profiilikuvasarja 15


CV & profiilikuvasarja 18CV & profiilikuvasarja 21


CV & profiilikuvasarja 24


CV & profiilikuvasarja 27


CV & profiilikuvasarja 30


CV & profiilikuvasarja 33


CV & profiilikuvasarja 36


CV & profiilikuvasarja 39