YLIOPPILAILLE

Palveluksessasi on neljä päätoimista valokuvaajaa sekä oma studio Rööperissä, joten kuvausaikoja kannattaa tiedustella vaikka lakituspäivä olisikin jo ovella. Kerro hieman itsestäsi ja aiheista joista pidät – ideoimme ja toteutamme sinulle persoonallisen ylioppilaskuvasarjan. Kukaan ei sanele että YO-kuvia olisi pakko ottaa lakituspäivänä; kuvauta itsesi jo ennen lakituspäivää niin säästyt stressiltä. Kun kuvasi ovat valmiina jo juhlapäivänä ne on myös helppo jakaa kummeille ja sukulaisille.

Perinteiset ylioppilaskuvat studiolla 90 EUR (väri ja mustavalkoversiot) sisältäen 30min kuvausaikaa ja kuvasarjasta valitut 10 viimeisteltävää kuvaa. (Valittujen viimeisteltävien kuvien määrän nostaminen 20 kuvaan 120 EUR.)

Laajempi kuvasarja studiolla 120-160 EUR (väri ja mustavalkoversiot) riippuen toivotusta kuvausajasta ja viimeisteltävien kuvien määrästä (10-30 valokuvaa).

Yksilöllisesti käsikirjoitetut kuvasarjat miljöössä toteutamme idean vaatimasta työmäärästä ja viimeisteltävästä kuvamäärästä riippuen hintaan 140-200 EUR.

Kuvauspalkkiot sisältävät kuvasuunnittelun, kuvaukset, raakakuvat (valintojanne varten), valittujen kuvien käsittelyn (kontrasti, terävyys, värimäärittely jne) sekä kuvatoimituksen digitaalisesti, JPEG alkuperäisessä koossa täydellä laadulla.

Kuvatoimitus on digitaalinen: saatte käyttöönne käsitellyt kuvatiedostot alkuperäisessä koossa vapain oikeuksin teettää niistä haluamanne paperikuvat. Paperikuvien tilauksesta veloitamme painon hinnaston (kuvien koon ja tilausmäärän mukaan), esim. 10 kpl 15x20cm paperikuvaa n. 6.50 EUR

Huomioithan että kuvien retusointi (hiusten, ihon tai puvun yksityiskohtien muuttaminen) ei sisälly hintaan. Vaikka moni yksinkertaisempi toimenpide on mahdollista tehdä hintaan sisältyen, työmäärältään vaativammat retusoinnit toteutamme erillista hinta-arviota vastaan.

Maksutavat: Debit/VISA/Electron/EuroCard/MasterCard ja American Express.
Laskuille (postilasku 14pv netto) kuvauspalkkioon lisätään laskutuslisä 6.00 EUR sis. alv 24%