Henkilöstökuvat yrityksille

Palveluksessanne on jopa 6 valokuvaajaa, jolloin kuvaamme yhdessä työpäivässä suuretkin henkilöstömäärät. Oma studiomme Helsingin Viiskulmassa palvelee 7 päivää viikossa.

Toteutamme henkilöstökuvauksia niin pop-up studiolla tiloissanne kuin omalla studiollamme. Kuvaustapa sovitetaan käytettävissä olevan kuvausajan, sekä kuvatarpeenne mukaisesti:

1) Henkilökorttikuvat. Lyhyt kuvausaika, tarvittaessa useammalla kuvauspisteellä yrityksenne tiloissa. Erityisesti isojen henkilömäärien kuvauksiin sovellettava toteutus.

2) Nimityskuvat eli kuvausvartti. Kunniottaa kuvattavia edellistä enemmän, vartissa ehtii jo yksilöimään kuvaustapaa sekä luoda persoonallisempi lopputulos.

3) Business portraits eli n. 30min per työntekijä. Kuvataan studiollamme tai tiloissanne, mahdollistaa yksilöllisten toiveiden toteuttamista kuvauksissa ja kuvien jälkikäsittelyssä.

4) Muotokuva eli yksilöllinen toteutus. Käsikirjoitamme ja toteutamme kuvasarjan yrityksenne avainhenkilöistä siten, että viestinnän kuvitustarpeet on katettu monipuolisesti.

Paketit ja hinnasto

Paketit ja hinnasto

Toteutamme kaikki henkilöstökuvaukset tarjouspyyntöihin vastaten.

Valokuvaaja

Vilhelm Sjöström

Vilhelm Sjöström

Viinimaahantuoja (kuvasarja)


Sijoita tuotteesti, palvelusi ja yrityksesi arvot yhdistävänä komponenttina valokuviin. Toimiala, tuoteasiantuntijuus ja rento asenne nitoo kuvasarjan toimivaksi kokonaisuudeksi.

Henkilökorttikuvat tiloissanne


Vaikka toteutustapa on yksinkertainen "kulkukorttikuva", niin tyytyväiset ilmeet peilaavat työpaikan ja kuvaushetken tunnelmaa.

Mosaiikin henkilöstökuvat on kuvattu asiakkaamme tiloissa. Kuvaukset on porrastettu riittävällä kuvausajalla per henkilö, mikä näkyy hymyssä joka toistuu työntekijöiden kasvoilla. Jokainen työntekijä on myös itse valinnut suosikkikuvansa, mikä motivoi henkilöstön osallistumaan.

Luennoitsijat (kuvasarja)Strategit (kuvasarja)