Hääpareille

Ikuistamme hääpäivänne tarinan kokemuksen tuomalla rauhallisuudella ja tilannelukutaidolla, suunnitellen kuvaukset ja hääpotrettien ideat etukäteen kanssanne. Palveluksessanne on kaksi kokenutta häävalokuvaajaa. Jatkamme rakkaudesta dokumentaariseen hääkuvaan – meille ohi kiitävät hetket ovat tilaisuus tallentaa teille arvokkaimmat muistot.

Vuodesta 2008 häitä pääkaupunkiseudulla kuvanneina paikallistuntemuksemme on omaa luokkaansa: arkistossamme todennäköisesti on jo esitellä kuvia valitsemastanne kirkosta ja juhlapaikasta. Käymme hääpäivänne läpi suunnittelupalaverissa, ja autamme kaiken sujuvassa aikatauluttamisessa.

Nopeiten tavoitat meidät puhelinsoitolla studion numeroon 0400 516 716. Lähetä meille sähköpostia niin otamme yhteyttä!

Viiskulmassa, huhtikuussa 2023

Vilhelm Sjöström & Rasmus Hartikainen

Paketit ja hinnasto

Paketit ja hinnasto

HINNASTO voimassa 1.9.2022 alkaen. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Räätälöity hääpotrettisarja studiolla 180-250 EUR (kuvatoiveista ja viimeisteltävien kuvien määrästä riippuen, 10-20 valokuvaa)

Räätälöity hääpotrettisarja miljöössä 320-420 EUR (2-3h kuvaus matkusteluineen sekä kuvankäsittely)

Vihkiseremonia 280 EUR

Vihkiseremonia + räätälöity hääpotrettisarja miljöössä tai studiolla 360 EUR (vihkiseremonia sekä 1h potrettikuvaus ja kuvankäsittely)

8h dokumentaarinen hääkuvaus 1320 EUR

10h dokumentaarinen hääkuvaus 1640 EUR

Hääkuvaus valmisteluista valomerkkiin  1920 EUR

Matkustuskustannukset veloitamme järkevimmän matkustustavan mukaan, toteutuneiden kustannusten mukaan.

Stadin Mustavalkoinen Oy:n laskuttamaan palkkioon sisältyy:

1. Kuvausvalmistelut, kuvauspalaverit studiollamme, kuvauspaikkojen scouttaaminen, kuvauspaikkojen valo-olosuhteet sekä potrettisarjan suunnittelu, sääennusteet, varasuunnitelmat (esim. sääennuste, tapahtumat, mielenosoitukset, kulkueet ja liikenneruuhkat)

2. Valokuvaustyön tunnit hääpäivänänne

3. Kuvankäsittely valitsemistamme parhaista kuvista, esim. 8h hääkuvauksesta syntyy ohjelmasta ja kuvausten sisällöstä riippuen n. 350-500 viimeisteltävää kuvaa. Mitä pidempi päivä, enemmän ohjelmaa tai erityistoiveita, sitä enemmän viimeisteltäviä kuvia.

4. Kuvatoimitus alkuperäisessä koossa sRGB JPEG täydellä laadulla, vapain henkilökohtaisin käyttöoikeuksin. Toimitamme kuvat WeTransfer kuvapalvelulla, ja kuvanne ovat 2kk ajan ladattavissa alkuperäisessä koossa palvelimelta. Arkistoimme omat varmuuskopiot kuvistanne omaan offline-arkistoomme.

5. Arvonlisävero 24% sekä lakisääteiset työntekijä-, tapaturma- ja eläkevakuutusmaksut

Valokuvaaja

Vilhelm Sjöström

Vilhelm Sjöström

Hääpotretteja miljöössä


Mikä on tyyli joka teitä kiehtoo, miten kirjoitamme hääkuviinne sen mikä sitoo teidät yhteen? Sovitamme miljöökuvaukset hääpäivänne aikatauluun, tai erillisenä kuvauksena koemeikin/kampauksen päivänä.

Hääkuvasarjanne suunnittelu lähtee kuvauspalaverista.

Bestmanit, kaasot ja vieraat


Oli kyseessä sitten ohjelmanumero tai tilanteessa tehty kaverikuva, suunnittelemme kuvat vieraistanne huolella ja rennolla otteella toteuttaen. Kaikkien vieraiden yhteiskuva on etukäteen suunniteltuna mutkaton ja hauska lyhyt hetki.

Tarvittaessa tuomme myös studiovalot hääjuhlapaikalle.

Juhlakuvat


Olette kutsuneet juhlaan teille tärkeimmät: perheenne ja ystävänne. On siis luonnollista että panostamme juhlan kuvaamiseen huolella, sillä tunnelma nousee illan jo pimetessä.

Hääpäivän valmistelut


Kuvaukset alkavat jo aamuvarhaisella, kun dokumentoimme hääpäivänne tapahtumat aamun valmisteluista valomerkkiin asti. Olemme koko päivän läsnä tallentamassa hääpäivänne tarinan muistoiksi.

Yksityiskohdat


Sormukset, ruoka, somistelu, esiintyjät, maisemat... Rakastamme yksityskohtia, ne kruunaavat hääpäivän ja luonnollisesti ikuistamme samalla kuukausien valmistelujenne työn.

Vihkiseremoniat


Kirkossa kuvaamme kunnioittaen vihkiseremonian liturgiaa – hiljainen työskentely on Musta & Valkoisen tavaramerkki. Jokainen pääkaupunkiseudun kirkko on meille entuudestaan tuttu, ja olemme kuvanneet hääpäiviä kaikissa Etelä- ja Keski-Suomen lääneissä.

Millaisen kunniakujan te ajattelitte rakentaa kirkon portaille?

Photo © Vilhelm Sjöström

Hääkuvat studiossa


Hääkuvat studiollamme onnistuvat säässä kuin säässä. Studiomme Helsingin Viiskulmassa, Johanneksen kirkon vieressä palvelee hääpareja ajanvarauksella kaikkina viikonpäivinä.

Jokainen studiolla kuvattu hääkuvasarja tehdään yksilöllisesti käsikirjoittaen, joten kertokaa meille hieman kuvatoiveistanne kun otatte yhteyttä.