TUOTEKUVAT

Huolehdi siitä että että tuotekuvasi ovat yhtä laadukkaat kuin tuotteesi. Mikään tuote ei ole liian pieni (tai iso) kuvattavaksi, kuvaamme joko omassa studiossamme tai tiloissanne, siirrettävällä kuvauskalustolla ja kuvaustaustoilla. Suurten tuotemäärien kohdalla siirrettävä studio onkin käytännöllisin vaihtoehto, tiloissanne kuvatessa tuotepäällikön asiantuntemus on käytettävissämme jolloin voimme tuotantotehokkaasti kuvittaa tuotteiden myyntiargumentit kuvausten edetessä tuoteasiantuntijan ohjauksessa.

Kun brändin pääasiallinen (tai ainoa) jakelukanava on verkkokauppa, on valokuvien syytä olla korkealuokkaisia. Valokuvaamme tuotesarjat ja yksittäiset tuotteet tuotantotehokkaasti yhdenmukaisella perspektiivillä, kalibroidulla värimäärittelyllä sekä valaisulla (tarvittaessa irti syvättyinä) jotta asiakkaalla on kuvissa käytettävissään kaikki ostopäätökseen tarvittavat tiedot.

Kuvat voivat olla joko yleiskuvia, tai näiden lisäksi myös tuotteiden erityisominaisuuksia korostavia yksityiskohtia. Värimääritelty laadukas tuotekuva tarkoittaa sitä että tuotteiden sävyt toistuvat absoluuttisesti oikeina, mikä vuorostaan vähentää asiakaspalautusten määrää – vastaahan toimitettu tavara täsmälleen sitä mitä asiakas on tilannut!

Verkkokaupan valkoisesta taustasta syvättävät luettelokuvat toteutamme standardoidulla laadulla ja työmenetelmillä tehokkaasti, kuvaten yrityksenne tiloissa mistä tuotteenne ja tuoteasiantuntijannekin ovat jo valmiiksi. Samassa yhteydessä kuvaajamme kuvaavat yritystänne, tilojanne ja henkilöstöänne esittelevät kuvat.

Kerro meille mitä kuvataan ja mihin käyttöön tarvitset kuvatiedostot, niin annamme työmäärään perustuvan tarjouksen, kustannusarvion ja/tai kuvaussuunnitelman.