RASKAUSKUVAT

Raskauskuvat ovat loistava esimerkki valokuvista joita kaivataan vasta sitten kun niiden ottaminen ei ole enää mahdollista.

Raskaus on elämää mullistavaa aikaa ja siksi muistot kuvasarjan muodossa ovat paikallaan, onhan kyseessä tulevan lapsen ensimmäinen potretti. Raskauskuvasarjat kuvaamme yleensä noin rv 30-36, mutta ajankohdan valinta on yhtä yksilöllistä kuin raskauden ajan vartalonmuutokset ja kuvatoiveet.

Suunnittelemme yhdessä kuvasarjan sommitelmat ja valaisutyylin toiveittesi (tai suositustemme) mukaan. Palvelemme studiolla aina henkilökohtaisesti siihen kuuluvalla kuvausrauhalla, ja voimme monipuolisesti toteuttaa eri valaisua ja sommitelmia lyhyessäkin kuvausajassa. Kuvausten jälkeen valitsette raakakuvista suosikkiruutunne jotka sitten otamme yksilölliseen kuvankäsittelyyn. Luovutamme vain valmiiksi käsiteltyjä kuvia, digitaalisessa muodossa JPEG alkuperäisessä koossa.

<10 kuvaa 180 EUR <20 kuvaa 205 EUR <30 kuvaa 225 EUR <40 kuvaa 250 EUR Maksutavat: Debit/VISA/Electron/EuroCard/MasterCard ja American Express. Laskuille (14pv netto) laskutuslisä 6.00 EUR sis. alv 24%