POLTTARIT

Studiomme tarjoaa teille kahta eri polttariohjelmaa;

Polttaripysäkki studiolla 165 EUR
Enintään 1h studioaikaa, käsittelemme enintään 5 parasta valokuvaa. Soveltuu esim. silloin kun kuvataan ainoastaan polttarisankaria, tai kuvausten sisältö on toteutettavissa pienellä kuvankäsittelymäärällä. Lisäkuvat nostavat palkkiota suhteessa kuvankäsittelymäärään (enintään 10 kuvaa yhteensä 250 EUR). Hyvin suosittu esim. miespolttariseurueiden keskuudessa – käsikirjoituksen keskipisteenä on polttarisankari ja kuvausaika keskitetään häneen.

Polttarikuvaus käsikirjoituksen mukaan 200 EUR
Enintään 1.5h studioaikaa, käsittelemme enintään 15 parasta valokuvaa. Soveltuu esim. silloin kun 10-15 hengen polttariseurue on pukeutunut teeemaan, ja kuvauksissa kuvaamme jokaisesta seurueen jäsenestä omat kuvat.  Hyvin suosittu esim. silloin seurueella on paljon omaa rekvisiittaa, tai yksi sankari puetaan kuvauksissa peräti 10 eri asuun.

Polttarisankarin huomenlahjakuvat (boudoir kuvaussessio) 270 EUR
Enintään 1.5h studioaikaa, käsittelemme enintään 5 parasta valokuvaa. Kuvat joissa on paljon paljasta ihoa käsitellään aina vaativammalla silmällä tarkastellen, ja asiakaskohtaiset retusointipyynnöt toteutamme erikseen kuvakohtaisesti. Kuvauksissa mallin suoritus on myös vaativampi, siksi varaamme riittävästi studioaikaa että kuvauskokemus on miellyttävä. Kuvasarja on hyvällä maulla toteutettu sensuelli huomenlahja sulhaselle. Boudoir-kuvaukset toteuttaa studiollamme niihin erikoistunut valokuvaajamme Jenni Könönen.

Muut kuvaukset erikseen sovittavalla hinnalla
Polttarien ei todellakaan ole pakko olla huumorin tai sensuellin sisällön sävyttämiä. On yhtä yleistä että teemme herrasmiehistä muotokuvat, kuin että polttarien kuvausten sisältö olisi teemaan soveltuvan huumorin sävyttämää. Esimerkiksi; miesseurue, teemana liituraitapuvut – toteutamme jokaisesta seurueen jäsenestä klassisen gangsteri-muotokuvan 1920-luvun henkeen valaistuna. Tällöin esim. max 15 hlöä 200 EUR.

Musta & Valkoisen studioon mahtuu mukavasti 10-15 henkilöä, pienin järjestelyin isompikin porukka kun katuterassin ottaa käyttöön (toukokuusta elokuuhun aurinko paistaa ovellemme aamusta iltaan). Juomat voitte tuoda ajoissa kuvauksia edeltävällä viikolla jääkaappeihimme kylmentymään – studiolla on myös n. 20 hengelle skumppalasit koska Bollingeria ei vaan juoda muovipikarista.  Vapaasti käsikirjoitettavista studiokuvauksista jää lyömättömän hauskat (tai tyylikkään sensuellit) muistot polttarikansioon.

Kaikki polttariseurueiden kuvaukset maksetaan paikan päällä (pankki- tai luottokortilla).