HENKILÖSTÖKUVAUS

Työmaiden VALTTI-korttikuvaukset ja kulkulupien henkilökuvat, käyntikortit, henkilökortit, internetsivut, nimitys- ja lehtikuvat… laadukkaat ja yhdenmukaiset valokuvat luovat yrityksestänne huolitellun vaikutelman.

Siirrettävällä studiokalustolla tarvitsemme vain vapaan neuvottelutilan tai aulan, useamman kuvaajan kuvatessa hyödynnämme usein aulaanne tai muuta logistisesti järkevintä sijaintia. Kuvat toimitamme tiedostoittain henkilönimellä (ja henkilönumerolla) nimettyinä tiedostoina henkilöstöosastollenne (tai suoraan kortit valmistavaan yritykseen) tarvitsemassanne koossa, rajauksessa ja tiedostomuodossa.

Asiakkainamme on niin Metso Oyj kuin Valmet Oyj:n kaltaisia suuryrityksiä useilla toimipisteillä, kuin pien- ja keskisuuria yrityksiä pääkaupunkiseudulla. Toteutamme kuvaukset 1-4 valokuvaajan voimin oli kyseessä sitten koko henkilöstön kuvauttaminen kerralla, tai satunnaisesti kuvauksissa studiollamme käyvät vastanimitetyt henkilöt. Kokemus on valttia; standardoidut kuvausmenetelmämme ja neljä kuvaajamme suoriutuu yhdessä päivässä jopa 800 henkilön kuvauksista, tuotantotaloudellisesti tehokkaimmalla toteutustavalla.

Soita arkisin 10-18 niin kerromme lisää, tai Pyydä tarjous tästä – vastaamme seuraavan arkipäivän aikana.