Vihkiseremoniat

Olemme ylpeitä huomaamattoman työskentelytapamme saamasta asiakaspalautteesta: kirkossa emme koskaan käytä salamaa emmekä myöskään sijoita itseämme vieraiden eteen näkyvyysesteeksi. Töissä kulutamme tummien pukujen lisäksi pehmeäpohjaisia kenkiä, sillä kirkkojen askelkaikuja edistävä akustiikka herkistää mummojenkin kuulon. (Sivujamme seuraaville hääkuvaajille tiedoksi että puukirkoissa kannattaa astua naularivien päälle, silloin lankut eivät narise.) Kunnioituksesta vihkiseremonian liturgiaa kohtaan kameramme ei myöskään käy rukousten aikana – hiljainen työskentely on Musta & Valkoisen tavaramerkki.

Osallistumme mielellämme kirkkoharjoituksiinne – näin varmistamme etukäteen mihin kohtaan sijoitamme itsemme valokuvatessamme seremonianne eri vaiheet. Yllätyksistä (kuten sulhasen jalkaan lyötävät rautapallot, viestit kengänpohjissa jne.) toivomme teiltä (tai bestmaneiltä ja kaasoilta) tietoa etukäteen – näin varmistamme että nämäkin taltioidaan valokuvamuistoihinne.

Vinkkejä hääparille?

Valokuviemme EXIF-datasta päätellen keskimääräinen hääsuudelma kestää n. 0.6 sekuntia. Se on riittävästi valppaalle ammattikuvaajalle, mutta ei vieraille – parhaimmat suudelmat kestävät epäilemättä kauemmin eikä tuulettaminenkaan ole sopimatonta 🙂

Ryhmäkuva kirkon portailla – kun ulosmarssi on suoritettu ja vieraat ovat kerääntyneet uloskäynnin ympärille, on erittäin otollinen hetki ryhmäkuvalle. Sen järjestämiseen ja kuvaamiseen menee kokeneilta kuvaajiltamme vain muutamia minuutteja, kun kaikki vieraat ovat jo paikalla kirkon portailla.

Saippuakuplatykkejä, ilmapalloja, tähtisadetikkuja, kukkia, koivun lehtiä, riisiä ja ruusunlehtiä, pehmo-jalkapalloja, upseerimiekkoja, airoja, bambukeppejä, vappupillejä, soittokunnan pasuunat – olemme nähneet (ja kuvanneet) kaikki nämä. Millaisen kunniakujan te ajattelitte rakentaa kirkon portaille?