Hääpotretit studiolla

Studiollamme hääpotrettinne onnistuvat säässä kuin säässä. Katutason studiomme on keskeisellä paikalla Punavuoressa, Helsingin Maistraatti (Albertinkatu 25) on vain 250 metrin päässä studioltamme, ja palvelemme vastavihittyjä ajanvarauksella vuoden ympäri. Avaran valoisissa tiloissamme on viihtyisät oltavat ja kuohuvat kylmenevät valmiiksi tilauksesta. Naapuristamme suosittelemme esim. kampaus/meikkauspalveluja tarjoavan , puku- ja frakkivuokraamo Gasellin sekä lukuisia morsiuspalveluja ja häämekkoja, floristi sekä cateringpalveluja tarjoavia yrityksiä.

Helsingin niemen kirkoista suurin osa on kävelyetäisyydellä ja loputkin lyhyen matkan päässä: Vanha kirkko, Johanneksen kirkko, Mikael Agricolan kirkko, Deutsche Kirche, Metodistikirkko, Tuomiokirkko, Uspenskin katedraali, Kallion kirkko, Pyhän Henrikin ja Pyhän Nikolauksen sekä Temppeliaukion ja Töölön kirkko – jokainen meille entuudestaan hyvinkin tuttuja kuvauspaikkoja.

Hääpotrettisarjat studiolla toteutamme hintaan 200-250 EUR (kuvien määrästä, lavastuksesta ja kuvankäsittelystä riippuen). Tiedustelut ja ajanvaraukset arkisin klo 10-18 numerosta 0400 516 716, muina aikoina voitte jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella