CV & PROFIILIKUVAT

Ammattilaisen erottaa valokuvasta – pidä huoli siitä että valokuvasi on yhtä korkeatasoinen kuin ansioluettelosi. CV ja profiilikuvalle löydät käyttöä niin työnhaussa, nimityskuvana, ceeveessä, käyntikorttikuvana sekä henkilökohtaisessa brändäämisessä kuten LinkedIn, Facebook, Twitter, blogisi ja myyntipresentaatiosi – unohtamatta Tinderiä!

Valokuvan merkitys sosiaalisessa mediassa
Evoluution muovaamat aivomme eivät nopeasti tapahtuneessa muutoksessa ole vielä sopeutuneet sosiaalisen median ja instaviestien tekstipohjaiseen kommunikointiin. Osaamme paremmin tulkita kasvojen (eli valokuvien) tunteita ja ilmeitä kuin kirjoitettua tekstiä. Tämä korostaa entisestään hyvän valokuvan merkitystä – laadukas profiilikuva on differointikeino työhakemuksissa. Se myös kertoo työnantajallesi motivaatiostasi ko. työtehtävään – olethan panostanut hakemuksessasi myös valokuvaasi.

CV- ja profiilikuvasarja 100 EUR
Käsikirjoitamme kuvasarjalle tarpeeseesi sopivimman toteutustavan (tausta, valaisu, rajaus) ja viimeistelemme ottamistamme kuvista viisi (5) valitsemaasi valokuvaa väri- ja mustavalkoversioina. Ammattikuvaajan ohjauksessa jokainen onnistuu; kuvauksiin sisältyy palautetauot ja arvioimme tuloksia välittömästi 65″ screeniltä kuvausten aikana. Studioaikaa max 60min (sisältäen ulkoasusi valmistelut, kuvauksen sekä kuvavalinnat), valokuvattuna yhtenäisellä taustalla ja valaisutyylillä.Valokuvat vapain käyttöoikeuksin JPEG alkuperäisessä koossa, täydellä kuvalaadulla.

Laajemmat muotokuvasarjat alk. 160 EUR
(Katso päävalikon kohta “Muotokuvat”.) Muotokuvasarjat ovat valintasi silloin kun tarvitset laajemman valikoiman kuvia eri käyttötarkoituksiin. Olet esim. ammatiltasi artisti, konsultti, esiintyjä, poliitikko tai markkinoinnin ammattilainen ja myyt kuvilla persoonaasi, osaamistasi ja arvomaailmaasi.

Studion aukioloajat (arkisin 10-17) ovat viitteelliset, kuvaamme mahdollisuuksiemme mukaan myös arki-iltaisin ja lauantaisin. Maksutavat: Debit/VISA/Electron/EuroCard/MasterCard. Laskutettuna (14 pv netto) kuvauspalkkioon lisätään laskutuslisä 6.00 EUR sis. alv 24%