PERHEILLE

Käytössänne on neljä ammattivalokuvaajaa joilla kaikilla on tarvittava kokemus ja tilannelukutaito lasten valokuvaamisesta niin studiossa kuin sen ulkopuolellakin. Kun kerrotte hieman kuvatoiveistanne ideoimme käsikirjoituksen perhealbuminne kuville. Kuvaamme lapsi- ja perhekuvauksia niin studiollamme kuin miljöössä, studio palvelee tarvittaessa myös iltaisin ja lauantaisin. Kuvauksissa järjestämme lapsille mukavan leikkihetken, kun lapsilla on hauskaa niin hyviä kuvia syntyy kuin liukuhihnalta.

Lapsi- ja perhekuvaus studiollamme 180-250 EUR (sisältäen kuvaussuunnittelu, studiokuvaus n. 1-1.5h sekä yksilöllinen kuvankäsittely kuvasarjasta valitsemiinne kuviin). Kuvauspalkkio koskee kuvasarjoja, emme veloita kuvakohtaista hintaa vaan valitsemanne kuvamäärä sanelee kokonaistyömäärän ja hinnan.

Jos kuvauspäivän kohdalle osuu känkkäränkkä eivätkä perheen pienimmät ole kuvauksissa edustustuulella niin uusi kuvausaika järjestyy veloituksetta. Studiokuvasarjasta saatte raakakuvat (ei kuvankäsittelyä tai yksilöllistä viimeistelyä), näistä valitsette itse haluamanne kuvat viimeisteltäväksi. Valitsemanne kuvamäärä sekä kuvankäsittelyyn käytettävä aika määrittelee kuvasarjan hinnan, esim.

Alle 10 kuvaa = 180 EUR
Alle 20 kuvaa = 205 EUR
Alle 30 kuvaa = 225 EUR
Alle 40 kuvaa = 250 EUR
Maksutavat: pankki/luottokortti sekä laskutus (laskutettuna summaan lisätään 6 EUR laskutuskuluja).

Pahoittelemme pakollista rautalanka-kappaletta eli; Kuvaretusoinnit eivät lähtökohtaisesti nosta kuvasarjan hintaa, mutta retusointitoiveista annamme aina tapauskohtaisen arviomme. Siinä missä esim. naarmun poistaminen otsasta yhdestä kuvasta on nopeaa kuvaretusointia, saman toistaminen 40 valokuvaan ei enää ole nopea toimenpide. Yllä oleva hinnastomme edellyttää ettei kuvaretusointi kohtuuttomasti kasvata kuvasarjaan käytettävää kokonaistyömäärää.

Kuvauspalkkio sisältää työmme veroineen sekä kuvatoimituksen digitaalisessa muodossa. Hinnat eivät sisällä matkustuskuluja, paperikuvien painattamista taikka kuvausrekvisiitan hankintakuluja. Suosittelemme kuvauksiin lasten omia eli tuttuja ja helposti omaksuttavia leluja 🙂