CV & PROFIILIKUVAT

Ammattilaisen erottaa valokuvasta – pidä huoli siitä että valokuvasi on yhtä korkeatasoinen kuin ansioluettelosi. CV ja nimityskuvasarjalle löydät käyttöä niin työnhaussa, nimityskuvina, ceeveessä kuin henkilökohtaisessa brändäämisessä profiilikuvat esim. LinkedIn, Facebook, Twitter, blogiisi… Kerro meille aikaa varatessasi mihin tarvitset kuvia ja montako tarvitset, näin osaamme suositella kuvaus- ja valaisutapaa sekä arvioida kuvauksiin tarvittava aika.

Suppea CV-kuvasarja 90 EUR (ajanvarauksella)
Kuvauskohtaisesti käsikirjoitettava kuvasarja, enintään 5 viimeisteltyä valokuvaa yhtenäisellä taustalla, valaisulla ja kuvankäsittelytyylillä. Ammattikuvaajan ohjauksessa suoriudut kuvauksista rennosti ja varmasti; kuvauksiin sisältyy palautetauot joiden aikana arvioimme kuvia heti tuoreeltaan. Studioaikaa 30-45min (kuvaus ja kuvavalinnat), valitset viimeisteltäväksi valokuvia enintään viisi (5) valintasi mukaan väri ja/tai mustavalkoversioina. Valokuvat vapain käyttöoikeuksin JPEG alkuperäisessä koossa, täydellä kuvalaadulla.

Laaja CV-kuvasarja 120 EUR (ajanvarauksella)
Edellistä laajempi ja monipuolisempi kuvasarja; käsikirjoitukseen mahtuu erilaisia taustoja, valaisutyyliä ja kuvankäsittelyä. Ehdit hyvin esim. vaihtaa asuja ja toteutamme tyylillisesti toisistaan valaisun suhteen selvästi erottuvia kuvia. Studioaikaa 60min (kuvaus ja kuvavalinnat), valitset viimeisteltäväksi valokuvia enintään kymmenen (10) valintasi mukaan  väri ja/tai mustavalkoversioina. Valokuvat vapain käyttöoikeuksin JPEG alkuperäisessä koossa, täydellä kuvalaadulla.

Laajemmat muotokuvasarjat
Katso päävalikon kohta “Muotokuvat”. Muotokuvasarjat ovat kuvausjärjestelyiltään sekä kuvausajaltaan CV ja nimityskuvia enemmän aikaa vieviä toteutuksia.

Studion aukioloajat (arkisin 10-18) ovat viitteelliset, kuvaamme mahdollisuuksiemme mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Maksutavat: Debit/VISA/Electron/EuroCard/MasterCard. Laskutettuna (14 pv netto) kuvauspalkkioon lisätään laskutuslisä 6.00 EUR sis. alv 24%