CV & PROFIILIKUVAT

Ammattilaisen erottaa valokuvasta – pidä huoli siitä että valokuvasi on yhtä korkeatasoinen kuin ansioluettelosi. CV ja nimityskuvasarjalle löydät käyttöä niin työnhaussa, nimityskuvina, ceeveessä kuin henkilökohtaisessa brändäämisessä profiilikuvat esim. LinkedIn, Facebook, Twitter, blogiisi… Kerro meille aikaa varatessasi mihin tarvitset kuvia niin suosittelemme kuvaus- ja valaisutapaa sekä kuvauksiin tarvittavaa aikaa.

Valokuvan merkitys sosiaalisessa mediassa
Evoluution muovaamat aivomme eivät nopeasti tapahtuneessa muutoksessa ole vielä sopeutuneet sosiaalisen median ja instaviestien tekstipohjaiseen kommunikointiin. Osaamme paremmin tulkita tunteita, ilmeitä sekä kasvojen ilmaisua (eli valokuvia) kuin osaamme tulkita tekstiä.  Tämä korostaa entisestään hyvän valokuvan merkitystä – sen avulla luot helpommin yhteyksiä, siihen samaistutaan ja kuva on myös differointikeino oli kyse sitten työhakemuksista tai some-seuraajien hausta.

Suppea CV-kuvasarja 90 EUR (ajanvarauksella)
Kuvauskohtaisesti käsikirjoitettava kuvasarja, enintään 5 viimeisteltyä valokuvaa yhtenäisellä taustalla, valaisulla ja kuvankäsittelytyylillä. Ammattikuvaajan ohjauksessa suoriudut kuvauksista rennosti ja varmasti; kuvauksiin sisältyy palautetauot ja kuvien välitön arviointi on helppoa kun kuvaamme suoraan 65 tuuman näytölle. Studioaikaa <45min (kuvaus ja kuvavalinnat), valitset viimeisteltäväksi valokuvia enintään viisi (5) valintasi mukaan väri ja/tai mustavalkoversioina. Valokuvat vapain käyttöoikeuksin JPEG alkuperäisessä koossa, täydellä kuvalaadulla.

Laaja CV-kuvasarja 120 EUR (ajanvarauksella)
Edellistä laajempi ja monipuolisempi kuvasarja; käsikirjoitukseen mahtuu erilaisia taustoja, valaisutyyliä ja kuvankäsittelyä. Ehdit hyvin esim. vaihtaa asuja ja toteutamme tyylillisesti toisistaan valaisun suhteen selvästi erottuvia kuvia. Studioaikaa <60min (kuvaus ja kuvavalinnat), valitset viimeisteltäväksi valokuvia enintään kymmenen (10) valintasi mukaan  väri ja/tai mustavalkoversioina. Valokuvat vapain käyttöoikeuksin JPEG alkuperäisessä koossa, täydellä kuvalaadulla.

Huomioithan että CV-kuvasarjojen (90-120 EUR) hintaan ei sisälly vaativaa kuvaretusointia (kuten kampauksen korjausta). Pienet virheet korjaamme luonnollisesti, mutta kuvaretusoinnit ovat aina CV-kuvasarjoissa tapauskohtaisesti arvioitavia töitä.

Laajemmat muotokuvasarjat
(Katso päävalikon kohta “Muotokuvat”.) Muotokuvasarjat ovat kuvausjärjestelyiltään sekä kuvausajaltaan CV ja nimityskuvia enemmän aikaa vieviä toteutuksia (kuten esim. vaativat kuvaretusoinnit ja vahvasti käsitellyt muotokuvat). Siinä missä CV-kuvasarja tehdään esim. työhakemukseen tai työnantajan nimitysuutiseen, muotokuvasarjoissa käsikirjoitamme luovemmat toteutustavat korostamaan persoonaasi, ammattiasi tai arvomaailmaasi.

Studion aukioloajat (arkisin 10-17) ovat viitteelliset, kuvaamme mahdollisuuksiemme mukaan myös arki-iltaisin ja lauantaisin. Maksutavat: Debit/VISA/Electron/EuroCard/MasterCard. Laskutettuna (14 pv netto) kuvauspalkkioon lisätään laskutuslisä 6.00 EUR sis. alv 24%