CV & NIMITYSKUVAT

Ammattilaisen erottaa valokuvasta – pidä huoli siitä että valokuvasi on yhtä korkeatasoinen kuin ceeveesi. Kuvaamme sinusta monipuolisen studiokuvasarjan jonka kuville löydät käyttöä niin työnhaussa, nimityskuvina, ceeveessä kuin henkilökohtaisessa brändäämisessä esim. LinkedIn, Facebook, Twitter… Olemme vuosien varrella kuulleet lauseen “en ikinä onnistu kuvissa” riittävän monta kertaa ettemme usko pätkääkään siihen: kokeneiden ammattilaisten tilannelukutaidolla joko rakennamme, ohjaamme, lavastamme tai huijaamme sinusta edustavat kuvat – tyytyväisyystakuulla.

Suppeampi CV-kuvasarja 90 EUR (ajanvarauksella)
Kuvauskohtaisesti käsikirjoitettava kuvasarja enintään 5 viimeisteltyä valokuvaa yhtenäisellä taustalla, valaisulla ja kuvankäsittelytyylillä. Ammattikuvaajan ohjauksessa suoriudut kuvauksista rennosti ja varmasti; kuvauksiin sisältyy palautetauot joiden aikana näet heti mikä toimii parhaiten. Studioaikaa 30-45min (kuvaus ja kuvavalinnat), valitset viimeisteltäväksi valokuvia enintään viisi (5) valintasi mukaan joko väri ja/tai mustavalkoversioina. Valokuvat vapain käyttöoikeuksin JPEG alkuperäisessä koossa.

Laajempi CV-kuvasarja 120 EUR (ajanvarauksella)
Edellistä laajempi ja monipuolisempi kuvasarja; käsikirjoitukseen mahtuu erilaisia taustoja, valaisutyyliä ja kuvankäsittelyä. Ehdit hyvin esim. vaihtaa asua ja kuvauttaa itsesi niin arkisessa kuin työasussa. Studioaikaa 60min (kuvaus ja kuvavalinnat), valitset viimeisteltäväksi valokuvia enintään kymmenen (10) valintasi mukaan joko väri ja/tai mustavalkoversioina. Valokuvat vapain käyttöoikeuksin JPEG alkuperäisessä koossa.

Laajemmat muotokuvasarjat
Katso päävalikon kohta “Muotokuvat”

Lisätietoja
Kuvasarjan tyyli on vapaa ja toiveittesi mukaan käsikirjoitettu, valaistu ja ohjattu.

Kerro meille aikaa varatessasi mihin tarvitset kuvia ja montako tarvitset, näin osaamme suositella kuvaus- ja valaisutapaa sekä arvioida kuvauksiin tarvittava aika. Europass CV:ssä valokuva on pieni, siinä toimii parhaiten tiukka kasvor/hartiarajaus. Laajempaan kuvasarjaan kuvaamme myös esim. kokovartalorajauksia (vaikkapa blogiin pystykuva tekstin viereen), kapeampia vaakarajauksia (kuten esim. Facebook timeline cover) taikka neliörajauksia (kuten LinkedIn).

Studiomme palvelee tarvittaessa myös iltaisin kello 18:00 jälkeen. Maksutavat: Debit/VISA/Electron/EuroCard/MasterCard ja American Express. Laskutettuna (14pv netto) kuvauspalkkioon lisätään laskutuslisä 6.00 EUR sis. alv 24%